home ·  over ons ·  media ·  horeca ·  ijskarren ·  arrangementen ·  openingstijden
 
 
Bestellen
Verpakt schepijs online bestellen
 
Arrangementen

Ontmoeten
Boven onze nieuwe melkveestal is een ontmoetingsruimte ingericht. Uitzicht op de koeien en de ijsmakerij maken deze locatie uniek. Voor een vergadering, workshop, training of andere bijeenkomst kunt u hiervan met maximaal 25 personen gebruik maken. De ruimte kan per dagdeel worden gehuurd. Uw reservering kunt u uitbreiden met een lunch of diner. Als onderdeel van uw (dag)programma leiden we u graag rond op ons melkveebedrijf. Daarnaast biedt de omgeving voldoende wandelmogelijkheden. Bent u op zoek naar een dagvoorzitter of wilt u uw ontmoeting starten met een inleiding of creatieve activiteit, dan zijn we u daarbij graag van dienst. Voor meer informatie en reserveringen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Rondleiding
Bent u ge´nteresseerd in de moderne Nederlandse melkveehouderij? Wilt u meemaken hoe wij ons ambachtelijke ijs bereiden? Tijdens onze rondleiding laten we het u graag beleven. We nemen u mee naar de welzijnsvriendelijke koeienstal. En wat u nog niet wist over het houden van koeien hoort u van ons. Lust u na het bezoek aan onze ijsmakerij een ijsje? In overleg is dat te regelen! Voor meer informatie en reserveringen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Eten, Drinken en Beleven
Op De Steenoven bieden we u de belevenis van het goede leven in De Achterhoek. In samenwerking met koks uit onze directe omgeving. Zij bereiden op basis van streekprodukten een smaakvolle maaltijd voor u en uw gasten. Een ijsproeverij als dessert maakt de maaltijd compleet. Indien gewenst richten we voor de gelegenheid onze koeienstal in als restaurant. Voor meer informatie en reserveringen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

IJsboerderij de Steenoven
Ronald Pelgrom
Broekstraat 2
6999 DE HUMMELO
(06) 12 30 58 10 info@ijsvandesteenoven.nl